نویسنده: مهدی.ن

تا شروع سال نوی میلادی و سال نوی قمری چند روزی بیشتر باقی نمانده است. (1)

اکثر مردم کشورهای دنیا مشغول خرید شب عید هستند و خود را آماده می‌کنند، برای جشن‌های روزهای اول سال جدید.

کودکان مسیحی، منتظر بابانوئل هستند تا در شب سال نو، هنگامی که خوابند، هدیه‌هایشان را در کنار درخت کریسمس بگذارد و فردا صبح، وقتی که از خواب بیدار می‌شوند، با هیجان وصف ناشدنی، جعبه‌های رنگارنگ کوچک و بزرگی را که زیر درخت کریسمس گذاشته شده را باز کنند.

نمی‌دانم شب قبل‌از سال نو، هنگامی که به خواب می‌روند، چه آرزوهایی می‌کنند و از خدا چه می‌خواهند.

شاید دختر بچه‌ها آرزو می‌کنند تا بابانوئل، عروسکی زیبا و ملوس، با لباس‌هایی صورتی و کفش‌هایی سفید برایشان بیاورد و پسربچه‌ها هم به فکر ماشین اسباب‌بازیی هستند که چند روز پیش در ویترین یکی از مغازه‌ها دیده بودند و آرزویش را داشته‌اند.

راستش تصوری از وسعت دایره‌ی آرزوهای کودکانه ندارم، اما می‌دانم که آرزوهای کودکانه، شیرین و زیبا و بدون نیرنگ و فریب هستند.

سال نو نزدیک است و کودکانی هم هستند که آرزوهایی دارند.بچه‌های فلسطینی، عیدتان مبارک!

کودکان غزه را می‌گویم.

غزه را که می‌دانی کجاست؛
جایی در فلسطین.

فلسطین را چه؟
اگر هم ندانی زیاد عجیب نیست! چون نام فلسطین را از تمامی فرهنگ‌های لغت حذف کرده‌اند!!!

مردمانش را چه؟
آنها را هم می‌توانند حذف کنند؟

شاید ما حذفشان می‌کنیم!!
از ذهن‌هایمان و از روزمرگی‌مان.

 و به راستی، آرزوی کودکان فلسطینی چیست؟

کودکانی که هر روز و شبشان را باصدای گلوله و غرش تانک و شسته شدن دیوار صوتی، توسط هواپیماهای آمریکایی - اسرائیلی سپری می‌کنند و هر لحظه منتظر شنیدن خبر شهید شدن هم‌بازیشان هستند، چه آرزوهایی می‌توانند داشته باشند؟

اولین چیزی که هر کودک فلسطینی می آموزد، نام سرزمین اشغال شده‌ی مادریش است؛
فلسطین.

شاید خود که هیچ، حتی پدر و مادرش در اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در لبنان و سوریه به دنیا آمده باشند، اما خود را یک فلسطینی می‌دانند.

 به راستی آرزوهای یک کودک فلسطینی که در محاصره و اشغال جنایتکاران صهیونیست قرار دارد چیست؟

بچه‌های شهرهای غزه، طولکرم، قلقیلیه، بیت جالا، بیت ساحور، اریحا، بیت لحم، جنین، نابلس، رام الله، طوباس، الخلیل، بیت المقدس، خان‌یونس، دیر البلح، رفح و روستاهای رافات، المسمیه، کفر جمال و اردوگاه‌های صبرا و شتیلا، در این روزها به چه می‌اندیشند و چه آرزویی دارند؟

 تصور کردن آرزوهای این کودکان نباید زیاد سخت باشد!

دلی صادق می‌خواهد و چشمانی بینا.
همین.

راستی، بچه‌های فلسطینی، کریسمس مبارک!

 پی‌نوشت:
1- 9 دی 1387 برابر است با اولین روز محرم الحرام 1340 و آغاز سال نوی قمری و 12 دی 1387 برابر است با اولین روز ژانویه 2009 و آغاز سال نوی میلادی.

مطالب مرتبط:
.: نوار غزه، زندانی به وسعت یک سرزمین.
.: آری؛ اینجا غزه است.
.: دیروز کربلا؛ امروز غزه.



وعده صادق سایت جامع مداحی Islamic wallpapers مذهبی‌ها شیعه‌ها گروه علمی فرهنگی منتظران مهدی (عج) شمع زینب گفتگوی آرام میان شیعه و سنی رهبران شیعه لینک باکس شهید چمران حریم یاس سایت خبری، تحلیلی 598 مداحان - سایت تخصصی مداحان اهل بیت (ع) گروه فرهنگی هنری روضه خادم نیوز فراتر از خبر سایت خبری کنجکاو سایت خبری تحلیلی صدای شیعه اصولگرا ـ پایگاه خبری، تحلیلی اصولگرایان ایران دیپلماسی جوان آنلاین دیار رنج، قفس تنگی به وسعت دنیا میعادگاه همه ایرانیان


اعلانات:

از راه‌بر آموختم:
فتنه را باید شناخت؛
فتنه را باید شناساند؛
فتنه‌های جدید را با ابزار جدید بشناس و بشناسان؛
چشم فتنه را باید کور کرد؛
مهم نیست که نوع فتنه چیست و فتنه‌گر کیست؛
هر که هست و در هر لباسی که فتنه به پا می‌کند، باید رسوایش کرد.
* * * * * * * * * * * *
آدرس كوتاه سايت بچه‌های قلم را به خاطر بسپاريد
.:   www.BGH.ir   :.
* * * * * * * * * * * *
سامانه پیام کوتاه سایت بچه‌های قلم راه‌اندازی شد.
جهت عضویت در این سامانه، عدد 22 را به شماره‌ی:
30007227001212
ارسال کنید.


روز نوشت :
روز قدس، صدای تپش قلب اسلام است

شورای هماهنگی فعالان سایبری انقلاب اسلامی، به مناسبت فرا رسیدن روز قدس بیانیه‌ای را به شرح زیر منتشر کرد.

"روز قدس امسال سی و یکمین سالگرد نامگذاری آخرین جمعه ماه رمضان به نام روز قدس است. روزی که یادآور نام و یاد امام راحل است. همو که ملت ما را از یوغ طاغوت رهایی بخشید و افق تازه‌ای پیش روی همه‌ی ملت‌ها گشود. همو که ملت‌های مستضعف جهان را به پایداری در برابر استکبار فراخواند و اتحاد امت اسلامی را راهکار جلوگیری از نفوذ غرب در میان مسلمانان دانست.

1- ما وحدت اسلامی را نه فقط یک تاکتیک، بلکه راهبردی اسلامی می‌دانیم و در برابر سیاست‌های تفرقه‌افکنانه‌ی استعمار و استکبار در میان شیعه و سنی ایستاده‌ایم. موج توسعه خشونت و کشتار چه به اسم شیعه باشد و چه اهل سنت، تنها یک متهم دارد و آن استکبار است.

2- ما ملی‌گرایی‌یی را که بخواهد مرزهای اعتقادی و موازین اصیل اسلامی را نادیده بگیرد و اتحاد امت اسلامی را از اولویت بیندازد را حکوم می‌کنیم و آن را یک راهبرد غلط می‌دانیم و شعار غیر اسلامی «نه غزه، نه لبنان؛ جانم فدای ایران» را انحرافی از موازین امام خمینی (ره) می‌دانیم.

3- راهبرد اساسی ما در مساله فلسطین، برگزاری همه‌پرسی میان ساکنان اصیل این سرزمین است و ما راه صیانت از حقوق مردم فلسطین را در مقاومت همه‌جانبه علیه منافع صهیونیست‌ها می‌دانیم.

4- جنگ 33 روزه علیه مقاومت اسلامی لبنان و جنگ 22 روزه علیه مردم غزه و شکست مفتضحانه رژیم صهیونیستی نشان داد که دولت نامشروعی که پایه‌های خود را بر خون مظلومان فلسطینی بنا کرده باشد، قطعاً سست است و حکومت‌های استکباری با ظلم برپا نخواهند ماند. و این آینده محتوم جبهه کفر است.

5- عراق و افغانستان و یمن و لبنان و چچن و کشمیر و دیگر کشورهای اسلامی که بند اسارت و ظلم استکبار هستند، همچون فلسطین عزیزان این امت هستند و باید برای آزادی‌شان کوشید. از دولت‌های اسلامی می‌خواهیم تا حمایت همه‌جانبه‌ی خود را از این مسلمانان اعلام کنند و ندای مظلومیت‌شان را پاسخی در خور دهند.

6- ما اعضای شورای هماهنگی فعالان سایبری انقلاب اسلامی با حضور خود در راهپیمایی روز قدس یاد امام خمینی را گرامی داشته و بیعت خود را با رهبر عزیزمان تجدید می‌کنیم. همچنین نسبت به جریاناتی که بخواهند آرمان آزادی قدس شریف را مخدوش کنند، اعلام انزجار می‌کنیم و آماده اطاعت امر ولی‌امر هستیم.

به امید شکست جبهه کفر و التقاط و تحجر
و به امید اقامه نماز در مسجد الاقصی به امامت حجت ابن الحسن
شورای هماهنگی فعالان سایبری انقلاب اسلامی"

لینک مرتبط
برنامه ویژه شورا برای روز قدس. +



تبلیغات:
فروش اینترنتی سخنرانی‌های دکتر حسن عباسی
پایگاه اطلاع رسانی استاد "سید هادی خسروشاهی"
تلخندک؛ کاریکاتورهای سیاسی عباس گودرزی
سایت عصر آپلود ، آپلود سنتر تصاویر مذهبی
سایت اطلاع‌رسانی منتظران مهدی
طلبه بلاگ
هاست ایران - ارائه کننده خدمات میزبانی وب

آمار و اطلاعات سایت
--- تعداد افراد آنلاین: 55 نفر