بسمه تعالی

در این 5 - 6 سال گذشته که به واسطه رشته تحصیلی به طور مستقیم و متناوب با تئوری ها و مسائل سیاست بین الملل سر و کار داشتم و روند شکلگیری روابط بین کشورها در صد ساله گذشته را پیگیری می کرده ام، به نکته ای رسیده ام که شاید شما هم به آن رسیده باشید و خود متوجه آن شده باشید و یا اینکه قبل از این هم شنیده باشید.

اگر به مسائل و مشکلات جهانی نگاهی بیندازیم و با دقت و مو شکافی بیشتر به آنان نگاه کنیم، ردّ پای گروهی را در آنان می بینیم که قرآن مجید نیز به آن اشاره کرده است:

 

لَتَجـِدَنَّ أشَدَّ النَّاس ِعَدَوُة ً لّـلَّذِینَ ءَامَنُوا الیَهُودَ وَ الَّذِینَ أشرَ کُوا...

به طور مسّلم، دشمن ترین مردم نسبت به مومنان را، یهود و مشرکان خواهی یافت...(سوره مائده آیه 82)

 

تاریخ به ما نشان داده است که قوم یهود در گذشته، سرمنشاء مشکلات بسیار زیادی برای مسلمانان و مسیحیان بوده و این مسئله امروز هم ادامه دارد.

امروز تفکر صهیونیسم به عنوان یک روش و منش افراطی در بین یهود، وضعیت فرهنگی، اقتصادی، سیاسی جهان را تحت تأثیر عملکرد خشونت گرایانه و نژاد پرستانه خود قرار داده و برخی از کشورهای غربی نیز خواسته و یا ناخواسته به حمایت و پشتیبانی مالی، نظامی و سیاسی از صهیونیسم می پردازند.

صهیونیستها روشها و راههای گوناگونی برای رسیدن به اهداف خود دارند که به طور خلاصه می توان به چندی از آنها اشاره کرد:

1-       در دست گرفتن مراکز تولید ثروت و سیطره بر اقتصاد جهانی.

2-    نفوذ در طبقه حکام و سیاستمداران، برای تعیین خط مشی سیاسی منطبق با منافع صهیونیسم مانند: لابیهای صهیونیستی متنفذ در مجلس و کنگره آمریکا و...

3-    نفوذ و کنترل رسانه های جهان شمول و بین المللی و استفاده از حربه های تبلیغات رسانه ای مانند: روزنامه ها، خبرگزاریها، شبکه های تلوزیونی و ماهواره ای، صنعت سینما[به خصوص هالیوود] و...

4-       مظلوم نمایی در سطح بین المللی و سوء استفاده از افسانه هایی خود ساخته، مانند هولوکاست برای توجیه اقدامات وحشیانه خود.

5-       ایجاد سبکی از زندگی، که مردم جهان را وابسته به محصولات و امکانات خود می کند.

6-    استفاده از خلاء معنوی جهان امروز و ترویج عرفان و سیر و سلوکی یهودی به نام کابالا و جذب شخصیتهای بزرگ جهانی به این مسلک، برای کاربردهای تبلیغاتی.

و...

 

لازم به ذکر است که صهیونیستها بیشتر این اقدامات را به صورت غیر مستقیم و یا اصطلاحاً در سایه انجام می دهند و در حقیقت اکثراً نقش بازی گردان پشت پرده را دارند.

 

در این یادداشت می خواهم به بند ششم از مواردی که در بالا به آن اشاره شد بپردازم.

 

نمی دانم که آیا تا به حال کلمه "کابالا یا قباله یا kabbalah که ترجمه عبری کلمه קַבָּלָה می باشد" را شنیده اید یا نه.

خود من پیش از این به طور خیلی کلی و سطحی با این فرقه و آیین آشنا بودم و آن را یک سبک و روشی از عبادات یهودیان می دانستم تا اینکه به صورت اتفاقی به مطلبی برخوردم که دیدگاه من نسبت به آن را به کلی تغییر داد و از سطح یک فرقه صرفاً یهودی فراتر برد و ابعاد همه جانبه ای را برای من آشکار کرد.

با کمی جستجو متوجه شدم که عده ای از دوستان هم به این مطلب پرداخته اند ولی یا خیلی کلی و سطحی بود و یا ناقض، این شد که در حدود 10 روز، روی این قضیه کار کردم و مطالبی را خواندم و دیدم و شنیدم که به قول معروف سرم سوت کشید!

در پایان مطلب، چند لینک برای آشنایی بیشتر شما با کابالا گذاشته ام که توصیه می کنم حتماً آنها را ببینید و مطالعه کنید.

اکثر منابع مربوط به کابالا در اینترنت به زبان انگلیسی، اسپانیایی و ایتالیایی می باشد.استاد ارجمند جناب آقای عبدالله شهبازی مقاله ای را تحت عنوان "اسطوره‌ها جان مي‌گيرند، مادونا کابالیست شد و نام خود را به استر تغییر داد" (1) در سایت شخصیشان قرار داده اند که جامع ترین مقاله فارسی در این باره بر روی اینتر نت است.

همچنین برای فهم بهتر و عمیقتر کابالا، شیطان پرستی و عرفان یهودی، یکی از سخنرانیهای دکتر عباسی که در دانشگاه آزاد یزد ایراد شده است با عنوان "از کابالا تا آرماگدون" را برای دانلود آماده کرده ام.

تأکید اکید می کنم که این سخنرانی را دانلود کرده و گوش کنید زیرا پنجره ای جدیدی از مفهوم و ماهیت کابالا، شیطان پرستی و نقش صهیونیسم در آن و نمادهای آن در جامعه به سوی شما باز می شود.

در این سخنرانی به عباراتی همچون درخت کابالا(ستون ده گانه) (2) ، پنتاگرام(Pentagram  پنج ضلعی) (3) ، اُبـلیسک(Obelisk – همان ابلیس عربی) (4) ، بُفُمِت (بز شاخدار نشسته بر پنتاگرام)(5) و... بر می خورید که برای سهولت در فهم مطالب ایراد شده، تصاویر آن را در سایت قرار داده ام.

CD تصویری این سخنرانی هم موجود است و اگر دوستانی مایل هستند که آن را دریافت کنند از طریق بخش ارتباط با ما می توانند از نحوه ارسال آن آگاهی پیدا کنند.

 

----------------------------------------------

سخنرانی دکتر حسن عباسی با عنوان از کابالا تا آرماگدون که در مهرماه 1384 در دانشگاه آزاد یزد برگزار گردید.

 

از کابالا تا آرماگدون، عرفان يهود و شيطان پرستي(بخش اول)

 

از کابالا تا آرماگدون، عرفان يهود و شيطان پرستي(بخش دوم)

 

از کابالا تا آرماگدون، عرفان يهود و شيطان پرستي(بخش سوم)

 

از کابالا تا آرماگدون، عرفان يهود و شيطان پرستي(بخش چهارم)

 

از کابالا تا آرماگدون، عرفان يهود و شيطان پرستي(بخش پنجم)

 

---------------------------------------------

ملحقات:

1- سایت استاد عبدالله شهبازی(مورخ) و مطلب مربوط به کابالا.

 

2- برای دیدن تصویر درخت کابالا کلیک کنید.

 

3-  آیا تا به حال به ساختمان وزارت دفاع آمریکا(پنتاگون) از بالا نگاه کرده اید؟ این ساختمان از بالا به صورت یک پنج ضلعی متساوی الاضلاع است که اگر با دقت به آن نگاه کنید، همان پنج ضلعی میان پنتاگرام (علامت شیطان) می باشد.

 

4- بزرگترین اُبـلیس جهان در مقابل کاخ سفید در شهر واشنگتن نصب شده است. ما مسلمانها هم اُبلیس داریم، می دانید کجاست؟ در شهر مکه سه اُبلیس وجود دارد که حجاج هر سال در رمی جمرات به آن سنگ می زنند.

 

5- برای دیدن تصویر بُفُمِت (بز شاخدار و نماد شیطان) کلیک کنید.



شمع زینب گفتگوی آرام میان شیعه و سنی رهبران شیعه لینک باکس شهید چمران حریم یاس سایت خبری، تحلیلی 598 مداحان - سایت تخصصی مداحان اهل بیت (ع) بانگ داد - پژواک فریادهای خاموش پايگاه اطلاع رساني اديان و فرق؛ مسيحيت پژوهي، وهابيت پژوهي، يهود پژوهي، تصوف پژوهي، بهائيت پژوهي گروه فرهنگی هنری روضه خادم نیوز فراتر از خبر یا غریب سایت خبری کنجکاو پایگاه اطلاع‌رسانی باب العلم بازسازی بقیع سایت خبری تحلیلی صدای شیعه اصولگرا ـ پایگاه خبری، تحلیلی اصولگرایان ایران دیپلماسی جوان آنلاین دیار رنج، قفس تنگی به وسعت دنیا میعادگاه همه ایرانیان


اعلانات:

از راه‌بر آموختم:
فتنه را باید شناخت؛
فتنه را باید شناساند؛
فتنه‌های جدید را با ابزار جدید بشناس و بشناسان؛
چشم فتنه را باید کور کرد؛
مهم نیست که نوع فتنه چیست و فتنه‌گر کیست؛
هر که هست و در هر لباسی که فتنه به پا می‌کند، باید رسوایش کرد.
* * * * * * * * * * * *
آدرس كوتاه سايت بچه‌های قلم را به خاطر بسپاريد
.:   www.BGH.ir   :.
* * * * * * * * * * * *
سامانه پیام کوتاه سایت بچه‌های قلم راه‌اندازی شد.
جهت عضویت در این سامانه، عدد 22 را به شماره‌ی:
30007227001212
ارسال کنید.


روز نوشت :
توهم اکثریت بودن سبزک‌ها با استناد به حجاب پارتی مردانه!

قضیه مجید توکلی چادر به سر! را که یادتان هست؟
همان بنده خدایی که مثل بنی‌صدر برای فرار از معرکه‌ای که ساخته بود، روسری و چادر به سر و با شمایل زنانه فرار کرد، اما مثل بنی‌صدر ملعون شانس نیاورد و...

شاید این فیلم را دیده باشید. [صوت فیلم]
تعدادی از سبزک‌ها[ی خارج نشین!] در یک جلسه نهایتاً 40 - 50 نفره دور هم جمع شده‌اند و برای این‌که آبروی رفته بعضی‌ها را شاید کمی باز گردانند! حجاب پارتی مردانه راه انداخته‌اند!

یکی از مرد نمایان این فیلم کمدی! [شاهین جون!] روسری سبزی! را در دست گرفته و می‌گوید:
"...هیچ ناراحتی از این‌که عنوان زن را روی من بزان ندارم و با کمال میل و افتخار هم امتحان هم می‌کنم این‌رو جلوی شما و قضاوت را به افکار عمومی می‌دم... من اینو سرم می‌زام و می‌بینم، افکار عمومی منو تحقیر می‌کنه یا تشویق می‌کنه؛ مرسی."

در این موقع سوت و کف فضای این اتاق 40 - 50 نفره را پر می‌کند و او پس از پوشیدن روسری می‌گوید:
"اگر دختر می‌شدم قیافم بهتر بود!"
و کم‌کم تعداد دیگری از این مرد نماها با روسری روی سن می‌روند و یکی از زنان سبزکی خطاب به شاهین می‌گوید:
"شاهین خیلی خوشگل شدی..."

من کاری به این حجاب پارتی مردانه! ندارم ولی توجه شما را به برخی کلمات "شاهین جون!" که با رنگ سبز مشخص شده و کلمات کلیدی زیر جلب می‌کنم.
جمعیت 40 - 50 نفره = افکار عمومی!
کف زدن 40 - 50 نفره = تشویق عمومی!

البته این بیچاره‌ها تقصیری ندارند! وقتی استاد بزرگشان [مرد قانون و قانون‌مداری؛ میر حسین موسوی] 24.5<13 می‌بیند! نمی‌شود زیاد از این‌ها انتظاری داشت!

مطالب مرتبط
.: من مجید توکلی هستم. +
.: مبارزان روسری به سر! +

بعد نوشت
به مناسبت 8 مارس و روز زن بعضی‌ها! ، این روز فرخنده و میمون! را به مجید توکلی و ریش و سبیل داران روسری به سر سبزکی، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم!



تبلیغات:
قطعه 26 ؛ دل‌نوشته‌های حسین قدیانی
مرجع کامل ابزار برای طراحان مذهبی
فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی - مذهبی سحر
دعوت به همکاری فنی و اجرایی در پروژه‌های بچه‌های قلم
فروشگاه اینترنتی کتاب‌های انتشارات "سوره مهر"
هاست ایران - ارائه کننده خدمات میزبانی وب

آمار و اطلاعات سایت
--- تعداد افراد آنلاین: 18 نفر